Stålprodusent

15 års produksjonserfaring
Stål

Hvordan skille mellom messing og kobber?

Kobber er rent og enkelt metall, hver gjenstand laget av kobber har de samme egenskapene.På den annen side er messing en legering av kobber, sink og andre metaller.Kombinasjonen av flere metaller gjør at det ikke finnes en enkelt idiotsikker metode for å identifisere all messing.Vi skal imidlertid diskutere metodene for hvordan man skiller messing fra kobber.Disse metodene er angitt nedenfor:
● Fargeidentifikasjon

Messing og kobber

Rengjør de to metallene som skal skilles.Både kobber og messing utvikler patina med tiden.Denne patinaen er for det meste grønnaktig.I en situasjon der det originale metallet er synlig, prøv rengjøringsteknikken til messing.Mens denne teknikken fungerer for begge metaller, bruk kommersielle rengjøringsprodukter for kobber og messing for å være på den sikre siden.

Plasser metallet under hvitt lys.I dette tilfellet, hvis metallene som skal identifiseres er polert, kan falskt lys sees som et resultat av reflektert lys.En annen måte å omgå dette på er ved å se på det under en hvit fluorescerende lyspære eller sollys.For identifikasjon, vennligst unngå den gule glødepæren.

Identifiser den rødlige fargen på kobber.Det er rent metall med et rødbrunt utseende.

Inspiser for den gule messingen.Messing er laget av kobber og sink.Den varierende andelen sink i messing gir forskjellige farger.For det meste viste den vanlige messingen som ble brukt dempet gul farge eller et gulbrunt utseende som ligner bronse.En annen type messing er grønngul i utseende, mens denne legeringen kalles "det forgyllende metallet".Den har begrensede bruksområder innen ammunisjon og dekorasjon.

Inspiser for rød eller oransje messing.Når messinglegeringsmetall består av minst 85 % kobber, kan det se rødbrunt eller oransje ut.Denne typen messing brukes mest i dekorative festemidler, smykker og rørleggerarbeid.Så, ethvert snev av gul, oransje eller gullfarge viser at metallet er messing og ikke kobber.

Identifisere annen messing.Messing med høyt sinkinnhold kan se lyst gull, hvitt, grått eller til og med gulhvitt ut.Legeringene i disse kategoriene er ikke vanlige siden de ikke er bearbeidbare.Imidlertid kan du finne deres anvendelse i smykker.

● Annen metode for identifikasjon

Messing og kobber2

Bruk av lyd: Siden kobber er et mykt metall, produserer det en dempet rund lyd når den treffer en annen komponent.En test utført i 1987 beskrev kobberlyden som 'død' mens messing ble sagt å avgi en tydelig ringetone.Å dømme med denne metoden kan være vanskelig uten erfaring.Den gode nyheten er at å lære denne metoden over tid er nyttig, spesielt for en antikk eller skrapsamlingshobby.Denne metoden fungerer best for en solid metode.

Velge riktig metall for prosjektet ditt
Valget av riktig metalltype for en applikasjon er en kritisk ting å merke seg når det gjelder utforming og produksjon av høykvalitetsprodukter eller deler.Selv om begge metaller (kobber og messing) gir termisk og elektrisk ledningsevne, styrke, korrosjonsmotstand og mer, har de forskjellige forskjeller.

Selv om hver av kobber og messing er holdbare, har de ikke samme grad av fleksibilitet.Når du velger prosjektet ditt, viser rent oksygenfritt kobber den største fleksibiliteten, ledningsevnen og duktiliteten, mens bronse tilbyr bearbeidbarhet.

Når det gjelder generell bruk, er messing mest vurdert og mest egnet for generelle bruksområder.Den er lett å støpe, relativt billig og formbar med lav friksjon.Messing er mest anvendelig for dekorative komponenter og for metallbiter som folk kommer i kontakt med daglig, for eksempel en dørhåndtak.Den er anvendelig i næringsmiddelindustrien for matkvaliteter som må beskyttes mot mikrobiell og bakteriell angrep.

Sammendrag: Messing vs. kobber, hvilken er best for prosjektet ditt?

Å forstå de respektive egenskapene til messing og kobber er avgjørende for å velge det beste materialet for dine prosjekter.Det bidrar til å gi svar på det eldgamle spørsmålet om «hvilken er bedre mellom kobber og messing».Vår detaljerte informasjon vil få deg til å innse at begge metallene er mer verdifulle i deres anvendelse.Som konklusjon er begge metaller bedre for deres spesifikke bruksområder.

Trenger du bearbeiding av messingdeler eller bearbeiding av kobberdeler, er JINDALAI den beste leverandøren du kan stole på, jeg hører gjerne fra deg!

HOTLINE:+86 18864971774WECHAT: +86 18864971774HVA SKJER:https://wa.me/8618864971774  

E-POST:jindalaisteel@gmail.com     sales@jindalaisteelgroup.com   NETTSTED:www.jindalaisteel.com 


Innleggstid: 19. desember 2022